Alegerea eficienta a unui azil de batrani in Bucuresti si Ilfov

Alegerea eficienta a unui azil de batrani in Bucuresti si Ilfov

Alegerea unui azil de batrani a fost dintotdeauna un lucru dificil. Este extrem de greu sa iti duci persoana draga intr-un azil, mai ales ca oamenii traiesc cu impresia ca batranelul lor nu va fi tratat corespunzator intr-un camin de batrani. Ideea nu se aplica in toate cazurile si bineinteles exista si exceptii. Azilele sunt special concepute pentru ca oamenii in etate sa isi gaseasca un adapost si un sprijin atunci cand au nevoie de asta.

Varsta a treia este o perioada destul de dificila pentru marea majoritate a persoanelor , mai ales in cazul persoanelor care au nevoie de o ingrijire si de o atentie speciala. Un camin de batrani reprezinta cea mai buna solutie pentru ei. Aici acestia pot avea parte de atentia de care au nevoie dar si de ingrijirea oferita de un personal specializat.

Caminul de batrani este o alegere sigura si te va ajuta ca persoana draga tie sa aiba parte de cel mai bun tratament.  Locatiile in care vei gasi aceste camine sunt Strada Cetinei 4, Domnesti, Judetul Ilfov, Domnesti , Strada Ghidiceni 13, Bragadiru, Judetul Ilfov si Strada Fortunei 11, Domnesti, Judetul Ilfov. Toate cele trei locatii sunt calitative si modern iar personalul este extreme de primitoar, atent si profesionist.

Serviciul de ingrijire batrani iti poate fi oferit pe un termen mediu sau pe termen lung.  Sunt anumite persoane care au nevoie de o ingrijire doar de cateva zile dupa care se pot intoarce acasa, in sanul familiei. Pe cand alte, unele persoane au nevoie de o ingrijire mai indelungata iar pentru acestia serviciile oferite de Caminul de Batrani Domnesti sunt mai mult decat perfecte. Aici pot avea parte de servicii medicale astfel incat starea de sanatate sa nu mai reprezinte o problema, de supraveghere permanenta din partea personalului calificat, de servicii de tonifiere fizica si de recuperare fizica, programe nutritive dar si de hidratare. In plus activitatile desfasurate in camin au ca scop pastrarea unei dispozitii bune si recreerea persoanelor in varsta. Jocurile de societate care au loc aici au ca scop crearea unor legaturi puternice intre persoanele aflate in camin. Excursiile realizate le vor asigura persoanelor aflate in camin o energie buna si ii vor face mai fericiti.  In plus tot in acest camin mai pot beneficia de terapie prin muzica, terapie prin ras sau servicii religioase.

Toate locatiile sunt curate si sunt amplasate in zone bune. Camerele sunt spatioase si moderne. Toate incaperile au parte de televizor LCD. Curtea interioara a caminului are amenajata o gradina dar si locuri speciale in care se poate socializa.

In present, caminul este privit ca un loc de vacanta in care batranii pot avea parte de cele mai bune conditii. Trebuie sa intelegi ca un azil de batrani reprezinta o solutie perfecta pentru toti batranii care sunt singuri sau pentru cei care au nevoie de o ingrijire speciala.

A fi batran nu trebuie sa fie o corvoada, din contra, acestia au nevoie de relaxare in aceasta perioada a vietii lor si trebuie sa se lase rasfatati de toate persoanele din jurul lor. Un camin de batrani se va ocupa in intregime de toate nevoile batranilor si le va asigura o viata fericita.