Preturi camin de batrani

Home Tarife

PRETURI AZIL BATRANI

INCEPAND CU
2500 lei

  • Servicii de cazare, nutritie si hidratare
  • Ingrijire medicala si personala
  • Activitati recreative si divertisment

Oferte de preturi Camin de batrani LUXAB

Pentru caminele de batrani din Domnesti , va oferim preturi de la 2500 lei in camere cu 2,3 si 4 locuri, tinand cont si de nevoile fiecarei persoane.

Pentru caminul de batrani din Ghencea , va oferim preturi de la 2500 lei in camere de 1, 2, 3 si 4 locuri, tinand cont si de nevoile fiecarei persoane.

Pentru caminul de batrani de lux din sectorul 5, va oferim preturi de la 3500 lei in camere de 2 locuri, tinand cont si de nevoile fiecarei persoane.

 

In cadrul complexului nostru, prima preocupare pe care o avem este grija oferita rezidentilor nostri. Suntem de parere ca cel mai eficient mod de a oferi ingrijire cu compasiune este de a mentine o inalta integritate a grupului de asistente si ingrijitori, motiv pentru care am creat un spirit de echipa in randul personalului nostru pentru a furniza o atmosfera prietenoasa, frumoasa rezidentilor si vizitatorilor nostri. Cunoscand faptul ca marile schimbari sunt dificile, ne straduim de fiecare data sa facilitam pe cat de mult posibil acest proces, astfel incat rezidentii nostri sa se simta confortabil si in cunostinta de cauza. Echipa noastra profesionista si calificata, ajuta rezidentii sa se refaca eficient dupa o interventie chirurgicala, dupa o boala serioasa si ofera suport, asistenta si ingrijire de fiecare data cand este nevoie. Intelegem cat de importanta este cultivarea unei atmosfera confortabile pentru rezidentii nostri, indiferent daca acestia sunt aici pentru o scurta perioada sau una definitiva.

Telefon: 0720 160 612