Locatii camine de batrani - Azile in Bucuresti si Ilfov

Locatii azile de batrani in Bucuresti si Ilfov

Amplasat intr-o zona retrasa, cu aer curat si linistita din Domnesti, Ilfov, caminul dispune de 17 locuri in camere intre 2 si 4 locuri, are 6 camere aerisite si 3 grupuri sanitare.

camin batrani

Afla mai multe!

Caminul Domnesti 2 ofera o capacitate de peste 40 locuri. Cea mai noua dintre locatiile noastre va dispune de o gradina de peste 1500 mp2, dotata si utilizata la aceleasi standarde ridicate.

camin Domnesti 2

Afla mai multe!

Al doilea azil il puteti regasi in zona Bradirul din sectorul 6 al Bucurestiu si dispune de 10 camere aerisite si 6 grupuri sanitare, 31 de locuri si o curte exteriora generoasa.


azil batrani


Afla mai multe!
rezidenti azil de batrani Domnesti

Servicii si preturi camine de batrani

Dorim sa avem o relatie stransa de prietenie si de seriozitate atat cu rezidentii nostri cat si cu familiile acestora. De asemenea incercam pe zi ce trece sa ne imbunatatim serviciile de ingrijire al batranilor si sa le oferim seniorilor nostri o batranete linistita, cu atentie la detalii. Echipa azilului de batrani Domnesti este bine pregatita pentru a face fata tuturor cerintelor, punem accent pe sanatatea fizica, mentala, oferim servicii de menaj si spalatorie, hidratare, ingrijire medicala cat si personala.


Astfel, am inceput in anul 2015 sa punem bazele unui sistem de ingrijire profesionist si dedicat persoanelor care nu se pot ingriji singure. Astazi oferim acestor persoane cazare in doua locatii din Bucuresti si Ilfov la preturi incepand cu 2000 de lei, tinand cont de nevoile specifice ale fiecaruia. Gazduim peste 60 de rezidenti si facem tot posibilul sa le oferim in fiecare zi speranta si compasiune printr-o supraveghere permanenta si prin servicii medicale si de ingrijire de specialitate. Alaturi de noi puteti beneficia si de o nutritie personalizata, de un mediu sigur si securizat si de asistenta necesara pe care fiecare persoana o merita la un moment dat in viata.


SERVICII CAMIN BATRANI     PRETURI AZILE BATRANI
  • logo camin de batrani Domnesti
  •   Strada Cetinei 4, Domnesti, Judetul Ilfov, 077090, Romania
  •   Strada Ghidiceni 13, Bragadiru, Judetul Ilfov, 077025, Romania
  •   Strada Fortunei 11, Domnesti, Judetul Ilfov, 077090, Romania

Despre noi

Din respect si din dragoste pentru batranii nostri, am pus bazele unui concept unic in Romania, care se bazeaza pe promptitudine, ingrijire si preturi accesibile in raport cu serviciile oferite.


Contacteaza-ne