Locatii azile de batrani in Bucuresti si Ilfov

Home Locatii

Azil batrani de lux

Azil batrani sector 1

Blue-Separator-Line-Image

Camin modern, dotat si utilat la cele mai inalte, dispus pe 7 niveluri ( S+P+5 ), care poate gazdui pana la 100 de rezidenti. Locatia dispune de toate facilitatile unei bune functionari: bucatarie profesionala, spalatorie, calcatorie, cabinet medical, capela in care se savarsesc slujbe religioase, zona de recreere in aer liber, lifturi pentru deplasarile rezidentilor, birou de informatii si multe altele.

Contacteaza-ne!

Va stam la dispozitie oricand cu detalii si informatii cu privire la rezidentii nostri, locuri disponibile, tarife, oferte promotionale sau cu raspunsuri la alte intrebari pe care le puteti avea.

0720 000 120

Dorim sa avem o relatie stransa de prietenie si de seriozitate atat cu rezidentii nostri cat si cu familiile acestora. De asemenea incercam pe zi ce trece sa ne imbunatatim serviciile de ingrijire a batranilor si sa le oferim seniorilor nostri o batranete linistita, cu atentie la detalii. Echipa azilului de batrani Occidentului este bine pregatita pentru a face fata tuturor cerintelor, punem accent pe sanatatea fizica, mentala, oferim servicii de menaj si spalatorie, hidratare, ingrijire medicala cat si personala.

 

Astfel, am inceput in anul 2015 sa punem bazele unui sistem de ingrijire profesionist si dedicat persoanelor care nu se pot ingriji singure. Astazi oferim acestor persoane cazare in locatia noastra din sectorul 1, rezidentilor din Bucuresti si Ilfov,  la preturi incepand cu 2900 lei, tinand cont de nevoile specifice ale fiecaruia. Gazduim peste 100 de rezidenti si facem tot posibilul sa le oferim in fiecare zi speranta si compasiune printr-o supraveghere permanenta si prin servicii medicale si de ingrijire de specialitate. Alaturi de noi puteti beneficia si de o nutritie personalizata, de un mediu sigur si securizat si de asistenta necesara pe care fiecare persoana o merita la un moment dat in viata.

Telefon: 0720 000 120