Locatii azile de batrani in Bucuresti si Ilfov

Home Locatii

Azil batrani Ilfov

Camin Domnesti 1

Blue-Separator-Line-Image

Situat in Comuna Domnesti, Judetul Ilfov prima dintre locatiile noastre va ofera o zona linistita cu aer curat si cu preturi de la 2000 lei. Camin batrani cu 37 locuri in camere cu 2, 3 si 4 paturi, aerisite, curate si mobilitate corespunzator. Locatia are in dotare 12 camere si 5 bai.

Azil batrani Ilfov

Camin Domnesti 2

Blue-Separator-Line-Image

Localizat tot in Comuna Domnesti din judetul Ilfov, caminul Domnesti 2 ofera o capacitate de peste 42 locuri. Cea mai noua dintre locatiile noastre  dispune de o gradina de peste 1500 mp2, dotata si utilizata la aceleasi standarde cu care v-am obisnuit deja. Preturi de la 2000 lei.

Azil batrani Bucuresti

Camin Ghencea

Blue-Separator-Line-Image

Aceasta locatie pe care o punem la dispozitie se regaseste in zona Bragadiru, Judetul Ilfov, la 5 minute din Valea Oltului din sectorul 6. Azil batrani de 31 de locuri, ofera preturi de la 2200 lei in camere de 1, 2, 3 sau 4 locuri.

Contacteaza-ne!

Va stam la dispozitie oricand cu detalii si informatii cu privire la rezidentii nostri, locuri disponibile, tarife, oferte promotionale sau cu raspunsuri la alte intrebari pe care le puteti avea.

0720.160.612

Dorim sa avem o relatie stransa de prietenie si de seriozitate atat cu rezidentii nostri cat si cu familiile acestora. De asemenea incercam pe zi ce trece sa ne imbunatatim serviciile de ingrijire a batranilor si sa le oferim seniorilor nostri o batranete linistita, cu atentie la detalii. Echipa azilului de batrani Domnesti este bine pregatita pentru a face fata tuturor cerintelor, punem accent pe sanatatea fizica, mentala, oferim servicii de menaj si spalatorie, hidratare, ingrijire medicala cat si personala.

 

Astfel, am inceput in anul 2015 sa punem bazele unui sistem de ingrijire profesionist si dedicat persoanelor care nu se pot ingriji singure. Astazi oferim acestor persoane cazare in doua locatii din Bucuresti si Ilfov la preturi incepand cu 2000 de lei, tinand cont de nevoile specifice ale fiecaruia. Gazduim peste 90 de rezidenti si facem tot posibilul sa le oferim in fiecare zi speranta si compasiune printr-o supraveghere permanenta si prin servicii medicale si de ingrijire de specialitate. Alaturi de noi puteti beneficia si de o nutritie personalizata, de un mediu sigur si securizat si de asistenta necesara pe care fiecare persoana o merita la un moment dat in viata.