Azil de batrani sector 1

Home Azil batrani sector 1

Camin de batrani sector 1 - Ingrijire la cele mai inalte standarde

camin batrani victoriei
paturi-camere-camin-de-batrani

O gama larga de ingrijire intr-un cadru modern, luxos si primitor

Zona centrala in Bucuresti, usor accesibila si conditii de cazare asemenea unui hotel de 4 stele.

Afla informatii la 0720 000 120

Camin batrani la cele mai inalte standarde ce deserveste zonele centrale din Bucuresti: Victoriei, Universitate, Romana, Stefan cel Mare, Gara de Nord si care ofera servicii profesioniste de ingrijire si asistenta la preturi avantajoase.

azil-batrani-sector-1

Azil batrani modern si central cu servicii profesioniste de supraveghere si ingrijire

azil-de-batrani-stefan-cel-mare-gara-de-nordIn cadrul caminului de batrani din sectorul 1 Bucuresti oferim un nivel exceptional de asistenta medicala profesionala, ingrijire specializata in afectiuni psihice precum dementa, Alzheimer si ingrijire rezidentiala de exceptie. Caminul pentru batrani din centru ofera o locatie exclusivista, amplasata central, fiind una dintre cele mai apreciate centre de ingrijire pentru persoanele care nu se pot ingriji singure din capitala tarii.

Cu un personal dedicat, foarte bine instruit, care ofera un nivel profesional de ingrijire paliativa, asistenta medicala si rezidentiala, cazare superba, facilitati de top si o gama larga de activitati, caminul de batrani Occidentului din sectorul 1 creeaza o atmosfera de „acasa” , asigurandu-ne ca toti rezidentii nostri se simt ingrijiti, confortabili si multumiti.

Caminele noastre de ingrijire pentru batrani au o reputatie puternica de a oferi ingrijiri de inalta calitate si de a construi relatii semnificative cu rezidentii. Fie pentru perioade scurte, sau pentru a incepe un nou capitol al vietii, rezidentii vin la noi aici in sectorul 1 din Bucuresti pentru o gama larga de ingrijiri, inclusiv rezidentiale, asistenta medicala, dementa si ingrijire Parkinson.

Casele noastre de ingrijire o gama larga de facilitati de ingrijire pentru a se potrivi unei largi varietati de nevoi. Suntem pasionati de furnizarea de ingrijiri care se potrivesc nevoilor dvs. individuale si oferim ingrijire paliativa, asistenta medicala, supraveghere permanenta si asistenta.

Preturi si servicii Azil de Batrani sector 1 Bucuresti

  • 41 camere aerisite si 43 de grupuri sanitare.
  • Camere cu 2, 3 si 4 locuri.
  • 500 mp2 roof garden.
  • Preturi incepand cu 2900 lei pe toata perioada sederii in functie de camera si de necesitatile fiecarui rezident.
  • Zona centrala in Bucuresti, usor accesibila.
  • Ballroom de 500 mp2 pentru servirea mesei, recreere si socializare.
  • Cabinet medical si sala de gimnastica medicala si kinetoterapie de 150 mp2.
  • Bucatarie proprie profesionala.
  • Conditii de cazare asemenea unui hotel de 4 stele.
  • Mai multe detalii puteti gasi in sectiunea noastra de servicii azil de batrani.

Contacteaza-ne!

Va stam la dispozitie oricand cu detalii si informatii cu privire la rezidentii nostri, locuri disponibile, tarife, oferte promotionale sau cu raspunsuri la alte intrebari pe care le puteti avea.

0720 000 120

ingrijire-batrani-sector-1
camin-de-batrani-victoriei
casa-de-batrani-centru-bucuresti
Telefon: 0720 000 120