Camin de batrani Domnesti 2

Home Domnesti 2

Servicii camin de batrani Domnesti 2

Categoriile de servicii si de preturi pentru azilul de batrani din Domnesti 2

camin de batrani domnesti 2In a doua dintre locatiile noastre din Domnesti, Judetul Ilfov, dispunem de un spatiu linistit, curat, discret si de o gradina de peste 1500 mp2, adecvat pentru rezidentii nostri de toate varstele. Asemenea tuturor spatiilor pe care vi le punem la dispozitie, caminul de batrani din Domnesti 2 va ofera cazare, nutritie si hidratare, ingrijire medicala si persoanala dar si o serie de activitati recreative.

Indiferent de locatia pe care o alegeti, fie ca este vorba de azil de batrani Domnesti 1, 2 sau camin de batrani Ghencea, personalul nostru va ofera aceasi calitate de top priviind ingrijirea batranilor si a persoanelor cu dezabilitati fizice sau psihice si facem tot posibilul pentru a imbunatati calitatea vietii rezidentilor nostri indiferent de problemele de sanatate sau de varsta. Serviciile noastre de ingrijire sunt dedicate persoanelor din Bucuresti, Ilfov cat si din alte localitati, tariful lunar incepand de la 2000 lei in functie de nevoile fiecarui rezident.

Preturi si caracteristici Azil de Batrani Domnesti 2

  • 12 camere aerisite si 9 grupuri sanitare.
  • Camere cu 2, 3, 4 si 5 locuri.
  • peste 42 de locuri.
  • Preturi incepand cu 2000 lei in functie de camera si de necesitatile fiecarui rezident.
  • Zona foarte linistita, cu aer curat, curte de 1500mp2.
  • Mai multe detalii puteti gasi in sectiunea noastra de servicii azil de batrani.

Contacteaza-ne!

Va stam la dispozitie oricand cu detalii si informatii cu privire la rezidentii nostri, locuri disponibile, tarife, oferte promotionale sau cu raspunsuri la alte intrebari pe care le puteti avea.

0720.160.612