Azil de batrani sector 5

Home Sector 5

Servicii camin de batrani sector 5

Categoriile de servicii si de preturi pentru azilul de batrani din sectorul 5

azil-batrani-sector5Locatia noastra din sector 5, Bucuresti, se gaseste pe strada Drum Darvari 34 si intra in categoria azilelor de batrani echipamente modern si corespunzator pentru cei care nu se pot ingriji singuri, avand o echipare performanta, completa si de calitate superioara, care se adreseaza persoanelor care nu se pot ingriji singure, cu probleme fizice sau psihice. Centrul este spatios, cu o suprafata construita de 280 mp2, detine 9 camere cu doar 18 locuri, avand un spatiu extreme de generos pentru fiecare rezident in parte. Curtea exterioara are o suprafata totala de 525 mp2. Caminul de batrani de lux din sector 5 iese in evidenta atat prin spatiu, dotari dar si printr-un personal medical profesionist, care ofera atentia si ingrijirea necesara fiecarui resident in parte in egala masura.

Asemenea locatiilor din Domnesti si din sectorul 6, azilul de batrani din sectorul 5, ofera o ingrijire profesionista si dedicata in exclusivitate nevoilor rezidentilor si familiilor acestora, avand oferte de preturi de la 3500 lei pe luna in functie de necesatitatile fiecarei persoane. Incercam pe cat de mult posibil sa oferim fiecarui rezident o atmosfera cat mai primitoare si mai apropiata de cea de acasa, fiind dedicati persoanelor care necesita ingrijire si asistenta din sectorul 6, sectorul 5 din Bucuresti, Judetul Ilfov dar si din alte zone ale tarii.

Preturi si beneficii casa de batrani sector 5

  • 9 camere aerisite si 4 grupuri sanitare.
  • Camere cu 2 locuri.
  • 18 locuri.
  • Preturi de la 3500 lei in functie de camera si de necesitatile fiecarui rezident.
  • Paturi ortopedice ce isi modifica pozitia pe 3 zone;
  • Zona foarte linistita, cu aer curat si curte exteriora generoasa.
  • Servicii de cazare si de ingrijire de lux, ce se ridica la standarde de calitate superioara
  • Mai multe detalii puteti gasi in sectiunea noastra de servicii azil de batrani.

Contacteaza-ne!

Va stam la dispozitie oricand cu detalii si informatii cu privire la rezidentii nostri, locuri disponibile, tarife, oferte promotionale sau cu raspunsuri la alte intrebari pe care le puteti avea.

0720.160.612