Camin de batrani Ghencea

Home Ghencea

Servicii camin de batrani sector 6

Categoriile de servicii si de preturi pentru azilul de batrani din Ghencea

Azil de batrani GhenceaA doua locatie de care dispunem o puteti regasi in zona Ghencea, Bragadiru, sector 6, unde dispunem de o spatiu mult mai generos, dar la fel de curat si de discret, potrivit pentru rezidentii nostri de toate varstele si indiferent de probleme pe care acestia le intampina. In cadrul caminului de batrani Ghencea va punem la dispozitie cazare, nutritie si hidratare, ingrijire medicala si persoanala dar si o serie de activitati recreative.

Asemenea locatiilor din Domnesti, azilul de batrani din sectorul 6, ofera o ingrijire profesionista si dedicata in exclusivitate nevoilor rezidentilor si al familiilor acestora, avand oferte de preturi de la 2200 lei in functie de necesatitatile fiecarei persoane. Incercam pe cat de mult posibil sa oferim fiecarui rezident o atmosfera cat mai primitoare si mai apropiata de cea de acasa, fiind dedicati persoanelor care necesita ingrijire si asitenta din Bucuresti, Judetul Ilfov dar si din alte zone ale tarii.

Preturi si caracteristici Azil de batrani Ghencea sector 6

  • 10 camere aerisite si 6 grupuri sanitare.
  • Camere cu 1, 2, 3 si 4 locuri.
  • 31 de locuri.
  • Preturi de la 2200 lei in functie de camera si de necesitatile fiecarui rezident.
  • Zona foarte linistita, cu aer curat si curte exteriora generoasa.
  • Mai multe detalii puteti gasi in sectiunea noastra de servicii azil de batrani.

Contacteaza-ne!

Va stam la dispozitie oricand cu detalii si informatii cu privire la rezidentii nostri, locuri disponibile, tarife, oferte promotionale sau cu raspunsuri la alte intrebari pe care le puteti avea.

0720.160.612