Camin de batrani Domnesti

Home Camin de batrani Domnesti

Servicii camin de batrani Domnesti

Categoriile de servicii si de preturi pentru azilul de batrani din Domnesti Ilfov

camin de batrani domnestiPrima dintre locatiile noastre se regaseste in Domnesti, Judetul Ilfov, unde dispunem de o spatiu linistit, curat si discret, potrivit pentru rezidenti nostri de toate varstele. Asemenea tuturor spatiilor pe care vi le punem la dispozitie, caminul de batrani din Domnesti va ofera cazare, nutritie si hidratare, ingrijire medicala si persoanala dar si o serie de activitati recreative.

Indiferent de locatia pe care o alegeti, fie ca este vorba de cea din Domnesti sau caminul de batrani din sectorul 1, personalul nostru va ofera aceasi calitate ireporsabila de ingrijire a batranilor si a persoanelor cu dezabilitati fizice sau psihice si facem tot posibilul pentru a imbunatati calitatea vietii rezidentilor nostri indiferent de probleme de sanatate sau de varsta. Serviciile noastre de ingrijire sunt oferite catre persoanele din Bucuresti, Ilfov cat si din alte localitati, tariful lunar incepand de la 2500 lei in functie de necesitatile fiecarui rezident.

Preturi si caracteristici Azil de Batrani Domnesti

  • 12 camere aerisite si 5 grupuri sanitare.
  • Camere cu 2, 3 si 4 locuri.
  • 37 locuri.
  • Preturi incepand cu 2500 lei in functie de camera si de necesitatile fiecarui rezident.
  • Zona foarte linistita, cu aer curat.
  • Mai multe detalii puteti gasi in sectiunea noastra de servicii azil de batrani.

Contacteaza-ne!

Va stam la dispozitie oricand cu detalii si informatii cu privire la rezidentii nostri, locuri disponibile, tarife, oferte promotionale sau cu raspunsuri la alte intrebari pe care le puteti avea.

0720.160.612

Telefon: 0720 160 612